Performancemanagement

Met Performancemanagement van Gephuro Organisatieadvies realiseren wij gedragsveranderingen, die leiden tot strategische resultaten. De succesfactor van onze Performance Management-aanpak is de combinatie van harde én zachte factoren. Met behulp van krachtige instrumenten als de Performance Monitor en het Personal Performance Profile maken wij Performancemanagement tot een zakelijk succes én een aangename belevenis.

Performancemanagement is meer dan alleen KPI's definiëren. Naast resultaatindicatoren zijn procesindicatoren van belang om optimalisaties uit te voeren, draagvlak om medewerkers te motiveren en Performance Coaching om de doelen waar te maken.

Het ontwikkelen van een proactieve werkwijze is onderdeel van onze aanpak. De wijze waarop wij dat doen, leidt tot een gemotiveerd team, dat de nieuwe werkwijze draagt en tot een succes brengt.

Wij starten met de strategische doelstellingen, zetten deze met de betrokkenen om een proactieve werkwijze, definiëren resultaatindicatoren en procesindicatoren en wij begeleiden de manager bij het sturen op concrete resultaten.


Performance Monitor

De Performance Monitor is onderdeel van ieder Performancemanagement traject. Dit is hét instrument, waarmee de leidinggevende zijn team op concrete resultaten stuurt. Onder het mom van 'Meten=weten' gebruikt hij de Performance Monitor omde zwakste schakel in de keten aan te pakken en zo de hele keten optimaliseren tot een beter resultaat.

De Performance Monitor zetten wij altijd op maat in om Performancemanagement bij onze opdrachtgevers optimaal te implementeren. Waar mogelijk wordt deze Performance Monitor met behulp van standaard hulpmiddelen (zoals Excel, eigen CRM-toepassing, e.d.) ingezet. Indien gewenst zetten wij een Business Intelligence specialist in voor het implementeren van de Performance Monitor.


Performance Coach

De Performance Coach wordt bij Performancemanagement ingezet om leidinggevende en teamleden te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Met kennis van Performancemanagement en coachingsvaardigheden zet de Performance Coach zich in om het beste uit manager en medewerkers te halen. De Performance Monitor vormt de leidraad voor de te ondernemen acties.


Personal Performance Profile

Ieder persoon en team heeft zijn eigen kracht. Deze kracht zetten wij binnen Performancemanagement optimaal in door van iedere medewerker een Personal Performance Profile op te stellen. Door inzicht te geven in ieders persoonlijke kracht en iedereen zoveel mogelijk daarop in te zetten, ontstaat een teamflow, die tot verrassende resultaten leidt.


Meer informatie

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij Performancemanagement voor uw organisatie kunnen inzetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Prangelaar 31
  3931 RB Woudenberg
  T 033 2867707
  E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK 32128346
  BTW NL818739411801
  NL26INGB0005341148