Onze missie

Het gevoel de top te bereiken, die éne overwinning behalen. Mensen met passie laten werken aan de realisatie van hun (gezamenlijke) droom.

Glimmende oogjes, mensen in beweging brengen, teams met een missie, gedreven om iedere tegenslag te trotseren en vastberaden om hun topprestatie neer te zetten. Dat is ónze passie.

De weg naar de top is zelden vlak. Onderweg worden we gehinderd door diepe kloven, kolkende rivieren, onbegaanbare wegen en in het zicht van de top moeten we veelal nog door dat laatste diepe dal.

Alleen als we passie en de wil om te winnen combineren met de juiste mensen, aanpak en instrumenten kunnen we de diepste kloof en breedste kolkende rivieren overbruggen en de top bereiken.

Iedere kloof of rivier vraagt om een eigen aanpak: soms een goed geoefende sprong, dan weer een tijdelijke overbrugging voor een eenmalige oversteek en soms ook een solide bouwwerk.

Onze missie luidt daarom:

 • Gephuro Projectmanagement maakt van organisaties toppresteerders

Gephuro betekent niet voor niets: "ik overbrug". Wij helpen organisaties iedere kloof te overbruggen, zodat zij de top écht bereiken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    
 • Prangelaar 31
  3931 RB Woudenberg
  T 033 2867707
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK 32128346
  BTW NL818739411801
  NL26INGB0005341148