Onze waarden

Gephuro Projectmanagement kent een viertal kernwaarden, die een leidraad vormen voor ons denken en handelen. Deze kernwaarden zijn:


Echtheid

Hoe dichter ieder mens bij zichzelf blijft, hoe meer zijn of haar kwaliteiten tot zijn recht komen. De medewerkers van Gephuro Organisatieadvies willen trouw zijn aan zichzelf en streven ernaar de authenticiteit van haar opdrachtgevers te ontdekken en deze kracht in te zetten om gepassioneerd te werken aan het behalen van resultaten.


Verbinding

Om tot echte oplossingen te komen is verbinding een belangrijke voorwaarde. De mensen van Gephuro Organisatieadvies hebben de behoefte om hun opdrachtgever écht te begrijpen en werken daarom actief aan de verbinding met hun gesprekspartner. Zij doen dit door -zonder oordelen- analytisch te observeren en empathisch te luisteren.

Gephuro Projectmanagement streeft naar samenhang. Vraagstukken in verbinding brengen met andere aspecten van haar opdrachtgevers maakt het mogelijk synergie te bereiken. Een holistische benadering leidt tot grotere prestaties.

Gephuro Projectmanagement creëert verbindingen tussen de gewenste toekomst en de huidige werkelijkheid, tussen organisaties onderling, tussen de organisatie en haar context, tussen organisatieonderdelen, tussen management en werkvloer, enz.


Duurzaamheid

Gephuro Projectmanagement wil een duurzame rol vervullen in de samenleving. Zij geeft hieraan invulling bij de selectie van klanten, leveranciers, bedrijfsmiddelen en de besteding van haar financiële middelen.

Gephuro Projectmanagement is hiermee in verbinding met haar eigen maatschappelijke context, waarin zij aan haar eigen ethische normen en waarden invulling wil geven.

Meer over duurzaamheid...


Vrijheid

De ruimte om je eigen keuzes te maken, je niet laten beperken en je talenten ontplooien. Daarbij de volle verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag. Dat is waar Gephuro Projectmanagement naar streeft.

Wij werken met zelfstandig ondernemers, die vrijheid een belangrijke waarde vinden en zich niet laten beperken.

Wij geven onze opdrachtgevers de ruimte om hun eigen doelen te bepalen en prestaties te kiezen. Vrijheid geeft ruimte voor energie, creativiteit en innovatie, onconventionele oplossingen en de drive om dromen waar te maken. Dit geeft ons energie en de drive om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    
 • Prangelaar 31
  3931 RB Woudenberg
  T 033 2867707
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK 32128346
  BTW NL818739411801
  NL26INGB0005341148