Verandermanagement - Mensen willen wél veranderen

Verandermanagement - UPSO-modelHet succes van een organisatie is afhankelijk van het gedrag van haar medewerkers. Dit gedrag op individueel, team- en organisatieniveau dient aan te sluiten bij de strategische doelstellingen van de organisatie wil deze strategie geoperationaliseerd worden. Bij een veranderende omgeving of een herziene ondernemingsstrategie is een gedragsverandering dan ook noodzakelijk. Een verandermanager van Gephuro Organisatieadvies onderkent dit belang en heeft de ervaring, methodieken en instrumenten in huis om deze gedragsverandering tot een succes te maken.

Een veelgehoorde klacht bij het realiseren van gedragsverandering is dat medewerkers niet willen veranderen. Deze klacht wordt echter niet veroorzaakt door de medewerkers in kwestie, maar door de aanpak van het management. Onze ervaring is dat medewerkers hun gedrag wel willen aanpassen mits zij serieus genomen worden en een beroep wordt gedaan op hun eigen kwaliteiten.

Een verandermanager van Gephuro Organisatieadvies zorgt voor een doelgerichte aanpak, waarmee de strategische gedragsverandering wordt gerealiseerd. De organisatie presteert hierdoor beter en heeft een heldere focus op de doelstellingen.

Voor het succesvol realiseren van veranderingen maakt Gephuro Organisatieadvies gebruik van haar UPSO concept. Dit best-practice concept is inzetbaar op diverse terreinen, zoals het verbeteren van klanttevredenheid, samenvoeging van organisatieonderdelen, fusies, het verbeteren van samenwerking tussen ketenpartners, enz.

De wijze waarop de expertise van Gephuro Organisatieadvies bij uw organisatie het best kan worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen, omvang van de organisatie en de wensen van de opdrachtgever. Zo is het mogelijk een verandermanager full-time of part-time in te zetten, maar ook om specifieke instrumenten afzonderlijk te benutten.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw wensen kunnen realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Prangelaar 31
  3931 RB Woudenberg
  T 033 2867707
  E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK 32128346
  BTW NL818739411801
  NL26INGB0005341148